Raven 1911 MEU Fekete

Gyártó: Raven

Teljesen fém építésű, élethű működésű airsoft pisztoly. Élethűbb játékélményt biztosít. Kitűnő választás másodfegyvernek erdei terepre vagy akár elsődleges fegyvernek épületharchoz (CQB). Egy töltésnyi gázzal 1-2 db tárat lehet ellőni,ami természetesen függ az aktuális hőmérséklettől. A mellékelt pótalkatrészekkel átépíthető a pisztoly CO2-es tárakkal való működtetésre is. Mint minden szán-hátrasiklásos airsoft pisztolyt, ezt is 15fok celsius feletti hőmérsékleten ajánlott használni.

Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
45.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Raven 1911 MEU Fekete
45.990 Ft

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Súly 950g
Tár 15 bb
Hossz 220 mm
Torkolati seb. 290 Fps
Hop-Up állítható
Blow-back van
Anyaga full fém
Meghajtás green gáz

Leírás:

Élethű működés:

  • Lövéskor mozog a szán

  • Tár kiürülésekor a szán hátulakad

  • Részleges szétszerelése hasonló az eredetihez

Előnye: Élethűbb játékélményt biztosít. Kitűnő választás másodfegyvernek erdei terepre vagy akár elsődleges fegyvernek épületharchoz (CQB).

Egy töltésnyi  gázzal 1-2 db tárat lehet ellőni,ami természetesen függ az aktuális hőmérséklettől. A mellékelt pótalkatrészekkel átépíthető a pisztoly CO2-es tárakkal való működtetésre is.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

4.33
3 értékelés
1
2
0
0
0
Írja meg véleményét!
2019. 07. 17.
Köszönöm a választ! Igen, tudom milyen a csavar, szerencsére volt is itthon készletem. Megértem hogy van vele baj, de gondoltam nem 1 hónapon belül :D De nem is baj, a lényeg az hogy tökéletesen bele illő csavarhúzóval teljes erővel próbáltam, de sehogy sem akar kijönni :D Tovább pedig nem akarom roncsolni a fejet mert aztán már végképp nem fog belemenni ennél tökéletesebb fej sem.. Majd egyszer megoldom ha lesz pénzem segítséget kérni :) Egyébként tömítések jártak hozzá szerencsére. Néztem videót, talán meg tudnám oldani, de ha nem megy akkor nem megy, ennél erősebben nem is nagyon bírom, de meg sem mozdul a cucc :/ Majd egyszer rábízom egy profira, ha talán lesz pénzem :) Köszi a gyors választ azért
2019. 07. 17.
Tisztelt Drake Black!

A tár alján lévő csavar egy hétköznapi kereszthornyú (phillips) csavar. Megfelelő méretű csavarhúzóval kitekerhető roncsolás nélkül. A tártömbön lévő tömítőgyűrű pedig kapható csavar és kötőelem boltokban (20-50ft-os "O" gyűrű). Természetesen szívesen segítünk a probléma elhárításában, de minden gázzal működő airsoft fegyvernek sajnos velejárója hogy időnként rendbe kell tenni a tömítéseket. Érdemes elsajátítani ezt a műveletet a költséghatékonyság érdekében.
2019. 07. 17.
A pisztoly szinte tökéletes, de a tár tényleg elég rossz.. Először csak a töltőszelep eresztett, nagynehezen meghúztam abbamaradt, de alul valahol megint ereszt... Gondoltam szétszedem, de a csavart egyszerűen KÉPTELENSÉG megmozdítani... Szerintem a tömítés az ami rossz, de az is lehetséges hogy a tár maga rossz, mert ha benyomom az alja egyik oldalát, akkor nem ereszt... De ugye szétszedni nem lehet... Segítség meg ismerősök és pénz hiányába ugye szóba se jöhet, házilag szerelés meg hozzá való "szerszámok" és a megmozdíthatatlan csavar miatt kilőve... Ezen kívűl semmi rossz nincs a fegyverbe, (egyébként ez is csak tár hiba) pontos, szép, nehéz és realisztikus. De a tár -1 pont sajnos :/