Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

lovedekek-gazok

6mm-es airsoft műanyag vagy bio (biológiailag lebomló) lövedékek (bb). Különböző súlyban és kiszerelésben. Green és CO2 gázok a gázzal működő airsoft fegyverek meghajtására. A tracer lövedékek sötétben foszforeszkálnak a megfelelő megvilágítás után.
6mm Bio BB-k 6mm Bio BB-k
Biológiailag lebomló 6mm-es airsoft lövedékek. Többféle súlyban és kiszerelésben. A  biológiailag lebomló airsoft lövedékek (BIO bb) a talajba kerülve vagy UV fény és nedvesség hatására egy idő után bomlásnak indulnak (általában pár hónap). A visszazárható saját csomagolásában, száraz és fénytől védett helyen tárolva még hónapokig felhasználható marad, nem kezd el bomlani. A tárak működésétől függően gyorstöltővel betölthetőek vagy egyszerűen a tárba önthetőek.
6mm Hagyományos BB-k 6mm Hagyományos BB-k
Műanyag 6mm-es airsoft lövedékek. Kedvező árú airsoft lövedékek olyan helyekre ahol nem követelmény a környezetbarát lebomlás. A tárak működésétől függően gyorstöltővel betölthetőek vagy egyszerűen a tárba önthetőek.
6mm Sniper Nehéz BB-k 6mm Sniper Nehéz BB-k
6mm-es airsoft lövedékek nagy erejű airsoft mesterlövész, sniper vagy DMR fegyverekhez. Az átlagostól nagyobb súlyuk miatt a röppályájuk lényegesen stabilabb, kevésbé téríti ki őket egy széllökés vagy növényzet. Jól beállított hop-up rendszer és megfelelő erősségű airsoft fegyver esetén a lőtáv is megnő. A tárakba gyorstöltővel vagy kézzel betölthetőek.
6mm Tracer lövedék 6mm Tracer lövedék
Foszforeszkáló 6mm-es airsoft lövedékek különböző súlyban és kiszerelésben. Az airsoft tracer lövedékeket speciális fényforrással kell megvilágítani: tracer hangtompító, hop-up kamrába épített fényforrás, tárba épített fényforrás. Éjszakai játékon vagy sötét épületekben látványosan világítanak mint az igazi "nyomjelzős" lövedékek.
Green Gázok Green Gázok
Hajtógázok airsoft fegyverekhez. Green gáz, CO2 (szén-dioxid). Gázzal működő szán-hátrasiklásos vagy szán-hátrasiklás nélküli airsoft fegyverek és airsoft kézigránátok, 40mm-es gránátok nélkülözhetetlen kellékei. GBB, GNB, NBB, GBBR

Keresés