Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

elektromos-airsoft-fegyverek

Az "AEG" rövidítése az Automatic Electric Gun-nak, azaz automata elektromos fegyvernek. Az airsoft AEG-ek 6mm-es műanyag gömb lövedéket (bb) kilövő, kis erejű légfegyverek. Erejük jóval kisebb mint a hétköznapi légpuskáké, emiatt megfelelő védőfelszereléssel és biztonsági szabályok betartásával akár egymás ellen is lehet játszani (hasonlóan a paintballhoz). Akkumulátor hajtja a villanymotort, ami speciális fogaskerék áttételeken keresztül nagy sebességgel húzza fel az airsoft fegyverben lévő dugattyút. Ez a folyamat olyan gyorsan megy végbe, hogy a sorozatlövés akár az igazi, éles fegyverétől is gyorsabb. Az AEG működési mód a legelterjedtebb az airsoft játékokon.. A legélethűbb full fém változatok és az egyszerűbb felépítésű ABS műanyag változatok is megtalálhatóak. Airsoft játékokra a legjobban bevált és legelterjedtebb műkődési elv. Időjárástól szinte függetlenül használhatóak, nem érzékenyek a hidegre.
AK variánsok AK variánsok
AK "Kalasnyikov" kinézetű airsoft fegyverek (automatic electric gun, AEG). Egyes és sorozatlövésre is képesek. A legélethűbb full fém változatok és az egyszerűbb felépítésű ABS műanyag változatok is megtalálhatóak a kínálatban.
E&L AK SZÉRIA E&L AK SZÉRIA
Acél és fa mint az igaziak. Robosztus építésű airsoft AEG-ek (automatic electric gun). Az acél alkatrészek az eredetihez hasonló felületkezeléssel rendelkeznek, belsejük pedig fel lett készítve hogy bármilyen játékon megállják a helyüket.
Egyéb AEG-ek Egyéb AEG-ek
Akkumulátorral működő airsoft fegyverek (automatic electric gun, AEG). Egyes és sorozatlövésre is képesek. A legélethűbb full fém változatok és az egyszerűbb felépítésű ABS műanyag változatok is megtalálhatóak.
M-széria M-széria
Nyugati fegyverek airsoft replikái, M4, M16. Akkumulátorral működő airsoft fegyverek (automatic electric gun, AEG). Egyes és sorozatlövésre is képesek. A legélethűbb full fém változatok és az egyszerűbb felépítésű ABS műanyag változatok is megtalálhatóak.
MP-5 MP-5
MP-5 géppisztolyok airsoft változatai. Kompakt méretük és kis súlyuk miatt épületben és terepen is egyaránt praktikusan használhatóak.
SPECNA ARMS M4 SPECNA ARMS M4
Nyugati fegyverek airsoft replikái a Specna Arms gyártótól. Akkumulátorral működő airsoft fegyverek (automatic electric gun, AEG). Egyes és sorozatlövésre is képesek. A legélethűbb full fém változatok és az egyszerűbb felépítésű Nylon fiber polymer műanyag változatok is megtalálhatóak.

Keresés