Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Optikák

Célzást segítő eszközök, airsoft céltávcsövek, airsoft red-dotok. Szálkereszt megvilágításos airsoft távcsövek, nagyítás nélküli airsoft red-dotok, airsoft holo-sight imitációk. Használatuk jelentősen növeli az airsoft fegyverek hatékonyságát. A szituációtól függően nagyítással rendelkező céltávcső vagy nagyítás nélküli red-dot irányzék ajánlott. Távolabbi célok ellen a nagyítással rendelkező céltávcsövek az ideálisak, váltakozó távolságra leadott lövések esetén az állítható nagyítású céltávcsövek, közelre pedig a red-dotok a legalkalmasabbak.
Red-dotok Red-dotok
Airsoft red-dotok, szereléksínre vagy airsoft fegyver tokozására szerelhető nagyítás nélküli piros pötty irányzékok. Használatuk jelentősen növeli az airsoft fegyverek hatékonyságát, gyorsabban adható le velük pontos lövés. Elsősorban közeli célok ellen a legalkalmasabbak, de hatékonyak az airsoft AEG-ek teljes lőtávján.
Távcsövek Távcsövek
Nagyítással rendelkező airsoft céltávcsövek. Szereléksínre vagy infrabakra szerelhetőek. Egyes típusok állítható nagyítással és szálkereszt megvilágítással is rendelkeznek. Használatuk jelentősen növeli az airsoft fegyverek hatékonyságát. A távolabbi célok ellen a nagy nagyítással rendelkező céltávcsövek az ideálisak, váltakozó távolságra leadott lövések esetén az állítható nagyítású céltávcsövek hasznosak.

Keresés