Golden Eagle 8874 airsoft taktikai Shotgun shelltartós fekete

Gyártó: Golden Eagle
Az egyik legelterjedtebb és legszéleskörűbben használt sörétes puska airsoft változata. Az igazihoz hasonlóan az előágy-szán hátrahúzásával, majd előretolásával lehet működtetni és a tokozás alján lévő tárfészken keresztül lehet a tárként funkcionáló shellt betölteni. A green gázt a tus csőbe kell tölteni. Fém cső, fém tokozás, fém szereléksín, erős ABS műanyag előágy-szán, pisztolymarkolat és tus. Lövésenként 3 vagy 6 airsoft bb lövedék hagyja el a csövet (beállítástól függően). A tokozás oldalán shell tartó található
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
99.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Golden Eagle 8874 airsoft taktikai Shotgun shelltartós fekete
99.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Súly 2975g
Tárkapacitás 28bb lövedék
Hossz 880-960mm
Torkolati sebesség 300 fps
Hop-Up fix
Anyaga Fém/ABS 
Működés Green gáz
  • Fém cső, fém tokozás, fém szereléksín
  • ABS műanyag előágy-szán, pisztolymarkolat és tus
  • Airsoft és éles fegyvereken is általános szereléksín

Tartozékok:

  • 3db 28bb-s midcap tár (sörétes patron alakú shellek)
  • gyorstöltő
  • Shell tartó

A Remington Model 870 egy amerikai előágyszán-ismétlő sörétes puska. A fegyvert széles körben alkalmazzák céllövészetre, vadászatra és önvédelemre. Ugyancsak kedvelt a USA rendfentartó szervei körében is.A Remington 870 csőtáras sörétes puska, a töltés a puska alján történik egyesével, a töltést és az üres hüvely kivetését a lövész az előágyszán működtetésével végzi, a puska belső ütőszeges. A fegyver elsütő és töltő szerkezete megegyezik a gyár Remington 7600 modelljével, a 20-as kaliberű szerelékek is csereszabatosak. A 870 néhány része a félautomata Remington 1100 és 11-87 modellel is felcserélhető. A Remington 870 legfőbb vetélytársa a Mossberg 500. A Remington 870 sörétes puskának számos változata létezik. Az eredeti tizenöt változaton kívül, a Remington jelenleg egy tucat változatot kínál polgári személyek, a rendfenntartó erők és a hadsereg számára. A 870 fajtáit öt nagyobb csoportba sorolhatjuk: Wingmaster– polírozott fém külsővel és fényezett fa berakással. Express – olcsó változat, selyem-fa vagy műanyag berakással. Marine – nikkelezett cső és műanyag berakás. Police – csillogó fém külső, selyem-fa vagy műanyag berakással. Tactical - nagy számú változat és fajta katonai és rendőrségi beszerzésre.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!