Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

E&L ELS-74 MN Essential

Ár:
129.990 Ft
Gyártó: E&L
​Acél felépítésű, a lehető legélethűbb airsoft puska és legjobb strapabíróság érdekében. Az élethű kinézet miatt az eredeti éles fegyver egyes alkatrészei is passzolnak rá (például előagy, gáz-visszavezető, irányzékok). Éles fegyvereken is alkalmazott felületkezelés. A gearbox gyors rugócserés. A válltámasz oldalra hajtható.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Airsoft bb gyorstöltő 100-as Gyorstárazó (gyorstöltő) 100-bb
1.500 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Súly 3920g
Tár Mid-cap (150)
Tűzmód egyes és sorozat
Gearbox v.3
Hossz 950 mm
Torkolati sebesség 380fps
Belső cső hossz 400mm
Hop-Up állítható
Anyag Acél/ABS

​Acél felépítésű, a lehető legélethűbb és legjobb strapabíróság érdekében. Az élethű kinézet miatt az eredeti éles fegyver egyes alkatrészei is passzolnak rá (például előagy, gáz-visszavezető, irányzékok).

Az acél test egyedi sorozatszám beütéssel rendelkezik. Az acél alkatrészek felületkezelése hasonló az eredetihez. Az acél miatt a fegyver súlya, súlypontja is élethűbb más airsoft replikáknál. Részleges szétszerelése is lehetséges (nem igényel szerszámot). Az oldalán található infrabakra eredeti kiegészítők és airsoft kiegészítők egyaránt felszerelhetőek.

Az akku helye a tokfedél alatt (kis tamiya csatlakozó).

  • megerősített V3 gearbox, acél csapágyakkal
  • gyors rugócserés rugóvezető
  • acél fogaskerekek
  • POM dugattyú 1 acélfoggal
  • Nagy nyomatékú neodínium mágneses motor
  • Alacsony ellenállású vezetékek és kapcsoló
  • Helyes tárazást segítő lemez a tárfészekben
  • Mid-cap tár (150bb)

A doboz tartalma:

  • 1db tár
  • 1db fegyver

Akkumulátor és töltő külön vásárolható

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Az AK–74 gépkarabély forgózárfejes reteszelésű szerkezete megegyezik az AKM gépkarabéllyal. Az amerikaiak 5,56×45 mm-es lövészlőszerre való áttérését követően a szovjetek is kifejlesztették a maguk változatát, ez lett az 5,45×39 mm-es AK–74. Az új, kiskaliberű lőszerre való áttérést Mihail Tyimofejevics Kalasnyikov, a fegyver tervezője ellenezte. Az AK–74 szerkezetileg azonos a korábbi 7,62×39 mm-es AKM-mel, csak külsőleg különbözőnek egymástól például: kevésbé ívelt műanyag tár és egy nagyméretű csőszájfékben térnek el egymástól. Az új, 5,45×39 mm-es lőszer mivel üreges, becsapódáskor az emberi testben bukdácsolni kezd és ezzel nagyon súlyos sérülést okoz. Ezenkívül nagyobb (egészen 1000 m/s-ig terjedő) sebességre is képesek, és emiatt a lövedék röppályája jobban közelít a vízszinteshez. Az áthatoló képesség nincs akkora, mint a 7,62-es lőszernél, de a hatás legalább olyannyira pusztító. A vietnámi háborút követő években a szovjet haderő elemzői ráébredtek a kisebb méretű lövedékek előnyeire. Vietnámban az amerikai hadsereg a nehéz, 7,62 mm-es M14-es használatáról átállt a könnyebb 5,56 mm-es M16A1-es gépkarabély használatára. Néhány ilyen fegyver szovjet kézbe kerülése után megkezdődtek a vizsgálatok. Az elemzések eredménye enyhénszólva is meggyőző volt. A legfontosabb érv a fegyver mellett az, hogy a kisebb méretű lövedék kisebb visszaható erőt okozott, ami magával vonta a katonák kiképzési idejének megrövidülését is. Ez a szűkös katonai költségvetés miatt nagyon is fontossá vált, mivel hosszú kiképzésre nem volt lehetőség. A kisebb lőszerek jobb kezelhetősége nagyobb pontosságot eredményezett, ami növelte az első lövés találatának valószínűségét. További előnye, hogy a katonák majdhogynem kétszer annyi lőszert magukkal vihettek, mivel az új, kisebb lőszer tömege alig fele a régebbi nagyobb, nehezebb típusnak. Az 1990-es évek végétől a fegyver továbbfejlesztett változatait, az AK–100-as szériát gyártják. A fegyverre felszerelhető akár egy GP–25-ös szovjet gránátvető is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Raktáron
7.500 Ft

Keresés