Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

WE TT33 Tokarev airsoft GBB pisztoly full fém

Ár:
45.990 Ft
Gyártó: WE
Az eredeti pisztollyal megegyező működésű airsoft pisztoly. Teljesen fém építésű, ami az eredetin fém, az itt is. Teljesítménye és jó működése miatt nem csak gyűjtőknek és hagyományőrzőknek ajánljuk, hanem kitűnően használható épületharcászatra vagy akár terepen is. Részleges szétszerelése is az eredetivel megegyező. Mint minden szán-hátrasiklásos airsoft pisztolyt, ezt is minimum 15fok celsius feletti hőmérséklettől lehet használni.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Smart Gas 800ml Smart Gas 800ml
2.990 Ft
Specna Arms Core bb 0,25g 1000db Specna Arms Core bb 0,25g 1000db
1.200 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-03-02

Leírás és Paraméterek

Súly 650 g
Tár 12 bb
Hossz 195 mm
Torkolati sebesség 300 fps
Hop-Up állítható
Blow-back igen
Anyag alumínium
Meghajtás green gáz

Élethű működés:

  • Lövéskor mozog a szán

  • Tár kiürülésekor a szán hátulakad

  • Részleges szétszerelése hasonló az eredetihez

Előnye: Élethűbb játékélményt biztosít. Kitűnő választás másodfegyvernek erdei terepre vagy akár Elsődleges fegyvernek épületharchoz (CQB).

Egy töltésnyi gázzal 1-2db tárat lehet ellőni,ami természetesen függ az aktuális hőmérséklettől.        

 TT-pisztoly (GRAU-kódja: 56–A–132, oroszul: 7,62-мм самозарядный пистолет Токарева образца 1930 года) Fjodor Tokarev által tervezett 7,62 mm-es öntöltő pisztoly.  Az első „Tulai Tokarev-pisztolyt” 1930-ban tervezte TT–30 néven, és a fegyvert akkor rendszeresítették is a szovjet Vörös Hadseregben. 1933-ban a fegyvert áttervezte, a könnyebb gyárthatóságot szem előtt tartva; a markolat zárt lett (eredetileg hátrafelé nyitott volt), és a csövön lévő bordák körbe futottak: ez lett a TT-33. A fegyver a Colt M1911-hez hasonlóan Browning rendszerű kengyeles-bordás reteszelésű. A TT-33 az úgynevezett Tokarev lőszerrel üzemel, ez 7,62x25 mm központi gyújtású tombakkal plattírozott acélköpenyes, ólommagvas lőszer, bizonyos gyártók esetén (pl. csehszlovák, aym, vagy bxn hüvelyfenékjelzéssel) acélmaggal. A fegyver a szocialista országok mindegyikében elterjedt, kivéve ahol saját pisztolyt fejlesztettek erre a lőszerre, pl. Csehszlovákia.  Az acélmag választását az átütőerő növelése indokolta. A fegyver tervezésénél alapvető szempont volt az egyszerű karbantarthatóság, amit jól jellemez, hogy a részleges szétszereléshez semmilyen szerszámra nincs szükség. 

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés