WE Luger P08 airsoft GBB pisztoly FULL Fém Hosszú

Gyártó: WE
Teljesen fém építésű, ami az eredetin fém, az itt is. Kitűnően használható épületharcászatra vagy akár terepen is. ​Csuklós-karos reteszelésű, az eredeti pisztollyal megegyező működésű airsoft pisztoly. Részleges szétszerelése is az eredetivel megegyező. Mint minden szán-hátrasiklásos airsoft pisztolyt, ezt is minimum 15fok feletti hőmérséklettől lehet használni. Élethű működése és megjelenése miatt hagyományőrzők és gyűjtők is keresik.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
55.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
WE Luger P08 airsoft GBB pisztoly FULL Fém Hosszú
55.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Súly 940 g
Tár 15 bb
Hossz 31 cm
Torkolati sebesség 340fps
Hop-Up fix
Blow-back igen
Anyag fém
Működése green gáz

Élethű működés:

  • Lövéskor mozog a szán

  • Tár kiürülésekor a szán hátulakad

  • Részleges szétszerelése hasonló az eredetihez

Előnye: Élethűbb játékélményt biztosít. Kitűnő választás másodfegyvernek erdei terepre vagy akár Elsődleges fegyvernek épületharchoz (CQB).

A Luger P08 (Parabellum) pisztolyt Georg Luger tervezte 1898 körül. A Parabelleum név a latin „Si vis pacem, para bellum” (Ha békét akarsz, készülj a háborúra) közmondásból származik. Először Svájcban vezették be, de még a 7,65 mm-es változatában. A német haditengerészet kérésére a német DWM gyár és Luger kifejlesztette az újfajta 9 mm-es lőszert, ami mára Parabellum néven az egyik legelterjedtebb pisztolylőszerré vált.  Az immár 9 mm-es űrméretűre áttervezett pisztolyt 1908-ban rendszeresítette a német hadsereg és haditengerészet. Egészen az 1950-es évekig volt szolgálatban. A Luger egy csuklós-karos reteszelésű, rövid csőhátrasiklásos rendszert használ.  A Luger összes variánsa pontos, különösen a régebbi fejlesztésűek. Bár sokszor szorult be a legrosszabb pillanatban, de megbízhatóbb volt, mint a Walther P38-as.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!