Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Információ az Airsoftcentrum webáruházból történő rendelések költségeiről

Mi egy Airsoft fegyverekkel és kiegészítőkkel foglalkozó webáruház vagyunk, ahol a legjobb airsoft termékeket és ajándékokat találod!

Az Airsoftcentrum webáruház olyan webshop amelyben az airsoft fegyverektől az airsoft kiegészítőkig minden megtalálható( airsoft fegyverek, airsoft pisztolyok, hátizsákok, taktikai mellények, taktikai felszerelések, különböző molle rendszerű zsebek, ivózsákok, fegyvertokok,fegyvertáskák, taktikai lámpák...stb) és különböző airsoft ajándékok ( táskák, mellények, puskák, pisztolyok).
Különböző márkákat forgalmazunk: E&L, G&G, Guarder, Cyma, Specna Arms, Well, Dboys, KJW, Raven, WE, TMC, Army, Element, Nuprol, KWC, ASG, A&K, Arcturus.

Airsoft meglepetések és ajándékok minden alkalomra ami lehet Születésnap, Névnap, Karácsony, Húsvét, Ballagás vagy szimplán egy kedves gesztus.

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete, hogy mit vegyen airsoft-os ismerősének, barátjának, gyermekének?
Aggodalomra nincsen ok, mert rengeteg ajándék ötletünk van amivel tudunk segíteni a választásban. Az airsoft egy különös és egyedi hobbi és aki ezt a hobbit választotta magának az biztosan örülne különböző airsoft fegyvereknek vagy kiegészítőknek. Széles választékú airsoft termékeink között biztosan találhatsz olyan kiegészítőt ami maximálisan hasznos lehet egy airsoft játék során ( taktikai mellény, bb lövedék, green gáz, fegyvertáska, védőszemüveg, védőmaszk...stb).
Rengeteg olyan termékkel is rendelkezünk  amelyek kiváló ajándékok lehetnek a hétköznapi felhasználásra (hátizsákok, pénztárcák, övek és különböző ruházatok amelyeket www.taktikairuhazat.hu weboldalunkon megtalálsz)

Hajtógázok airsoft fegyverekhez

A gázzal működő airsoft fegyvereknél a fegyver tárjába kell tölteni a hajtógázt, mely legtöbbször úgynevezett green gáz (airsoft fegyverekhez kifejlesztett hajtógáz). A green gázt tartalmazó töltő palackot a green gázos airsoft fegyver tárján lévő betöltő szelepre kell szorítani átlagosan 8-10 másodpercig. Másik elterjedt airsoft hajtógáz a szén-dioxid (CO2) ami 12g-os patronokban kapható és az airsoft fegyver tárjába kell becsavarni.

A "bb" avagy airsoft lövedék

Az airsoft fegyverek már egységesen 6mm-es átmérőjű műanyag vagy biológiailag lebomló (bio) gömb lövedékekkel működnek. A "bb" rövidítés ez esetben gömb lövedéket jelent. Az airsoft bb-k súlya viszont változó, attól függően hogy milyen airsoft fegyverből, milyen beállítással és milyen célra használják. Legjellemzőbb lövedék súlyok: 0,20g, 0,23g, 0,25g, 0,28g, 0, 30g, 0,36g, 0,40g. Minél nehezebb az airsoft lövedék, annál "stabilabb" a lövedék röppályája, nagyobb lőtávolságra is megőrzi a mozgási energiáját, kevésbé téríti el a szél vagy növényzet. A különböző erejű és működésű airsoft fegyverekhez különböző súlyú lövedékek passzolnak.

AEG elektromos airsoft fegyverek

Az "AEG" rövidítése az Automatic Electric Gun-nak, azaz automata elektromos fegyvernek. Az airsoft AEG-ek 6mm-es műanyag gömb lövedéket (bb) kilövő, kis erejű légfegyverek. Erejük jóval kisebb mint a hétköznapi légpuskáké, emiatt megfelelő védőfelszereléssel és biztonsági szabályok betartásával akár egymás ellen is lehet játszani (hasonlóan a paintballhoz). Akkumulátor hajtja a villanymotort, ami speciális fogaskerék áttételeken keresztül nagy sebességgel húzza fel az airsoft fegyverben lévő dugattyút. Ez a folyamat olyan gyorsan megy végbe, hogy a sorozatlövés akár az igazi, éles fegyverétől is gyorsabb. Az AEG működési mód a legelterjedtebb az airsoft játékokon.

AEP elektromos airsoft pisztolyok

Jelentése automatic electric pistol, azaz automata elektromos pisztoly. Egyes és sorozat lövést is egyaránt tudnak, köszönhetően az AEG-ekkel megegyező működési elvüknek. Működésük miatt az ilyen működésű airsoft pisztolyok a legkevésbé érzékenyek a hőmérsékletre, megfelelő akku esetén télen is ugyan olyan hatásosak mint nyáron. Az elektromos működés kis helyre zsúfolása miatt viszont a kisebb az erejük és inkább csak épületben vagy terepen, közelebbi célok (15-20m) ellen használják őket. 

GBB szán-hátrasiklásos airsoft fegyverek

"Gas Blow-back" gázzal működő airsoft pisztolyok működése, melyeknél az airsoft pisztoly szánja a lövéskor kiáramló gáz hatására hátramozog, majd visszacsúszik a helyére és újabb lövedéket (bb) tölt a csőfarba. Ez a működés a legélethűbb, a legtöbb típus esetén teljesen megegyezik a kezelésük a valódi, éles pisztoly működésével. A gázzal működő airsoft pisztolyok leggyakrabban úgynevezett green gázzal és szén-dioxid patronnal (CO2) működnek. Használatuk hidegben nem ajánlott, ugyanis 15fok alatt a hajtógáz nem tudja megfelelő nyomással, megbízhatóan működtetni az airsoft pisztolyt.

GNB szán-hátrasiklás nélküli airsoft fegyverek

"Gas non blow-back" gázzal működő airsoft pisztolyok működése, melyeknél a szán nem mozog. Az elsütő billentyű elhúzásával történik a lövedék (bb) "csőre töltése" és a pisztoly elsütése is. A hajtógáz ugyan úgy green gáz vagy szén-dioxid (CO2), de ezeknél a pisztolyoknál csak a lövedék kilövését végzi a hajtógáz. Szerkezetük emiatt egyszerűbb felépítésű, kevesebb kopó alkatrésszel és a hőmérsékletre is kevésbé érzékenyek.

Springes airsoft fegyverek

A legegyszerűbb működési elvű airsoft fegyverek. Kézi erővel működtethetőek, nem szükséges hozzájuk hajtógáz vagy elektromosság. Általános jellemzőjük hogy minden lövés előtt kézzel fel kell húzni őket a lövés leadásához. Otthoni célba lövéshez vagy akár airsoft játékokra is használhatóak. Télen nyáron egyaránt jól használhatóak.

Hop-up rendszer

Mára már szinte minden airsoft fegyverben megtalálható a hop-up rendszer, ami a lövedék stabilizálásáért és a nagyobb lőtávolságért felel. A hop-up rendszernek köszönhető hogy az airsoft fegyverek távolra is jól használhatóak, ugyanakkor közelre lőve nem okoznak komolyabb sérülést (megfelelő airsoft védőfelszerelés használata esetén). A hop-up rendszer legtöbb esetben állítható is, attól függően hogy milyen erős airsoft fegyverben, milyen súlyú bb-t szeretnének használni.

A webshopban szereplő termékeink kétféle státusszal rendelkeznek:

  • RAKTÁRON:         A terméket raktárról postázzuk a vevőnek 2-4 munkanapos határidővel.

  • ELŐRENDELHETŐ:       A terméket külföldi nagykereskedéseinkből rendeljük be, emiatt 4-5 hét is eltelhet mire a vevőhöz jut.

 

"ELŐRENDELHETŐ" TERMÉKEINKRE  AZ ÁRFOLYAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

A megrendelt termékeket (airsoft fegyverek kivételével) postai utánvéttel vagy banki előreutalással juttatjuk el a vevőhöz melynek díja függ a rendelt termék értékétől.

A rendelés költségei:

  • 18 300ft-os értékig utánvételes csomagban 1700ft.

  • 48 000ft-os értékig utánvételes csomagban 2200ft.

  • 96 000ft-os értékig utánvételes csomagban 4000ft.

A személyes átvételt csak Baján tudjuk megoldani!

A szállítási díj szempontjából eltérőek bizonyos termékek. Airsoft fegyverek boltból való elszállításához a futárt Önnek kell megrendelnie, mert a törvény nem engedi ezen termékek postai csomagküldését kereskedők számára. Így az Ön által megbízott személy, vagy Ön által megbízott futár viszi el a csomagot, de ehhez a megbízást Önnek kell kezdeményeznie. Természetesen ebben is tudunk segíteni, ha jelzi a megrendeléskor.

KIZÁRÓLAG HIBÁS TERMÉKEKET CSERÉLÜNK.

A MELLÉNYEK VÁSÁRLÁSÁNÁL KÉRJÜK ÜGYELJEN A MÉRETRE, HA BIZONYTALAN EGY TERMÉK MÉRETÉVEL KAPCSOLATBAN INKÁBB KÉRDEZZEN! 

MELLÉNYEK ÁRÁT NEM ÁLL MÓDUNKBA VISSZATÉRÍTENI A VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE A ROSSZ MÉRET VÁLASZTÁS MIATT.

A képek tájékoztató jellegűek és nem minden esetben egyeznek a valósággal!!!

Felmerülő egyéb kérdéseire szívesen válaszolunk telefonon (06/30 951 9257) és az info(kukac)airsoftcentrum.hu e-mail címen is egyaránt!

Keresés