Airsoft Revolver Pisztoly HG-132B rövid fekete

Gyártó: HFC
Otthoni célbalövésre vagy akár LARP airsoft játékokra is kitűnő airsoft pisztoly a megfelelő kezekben. Lövés leadásához csak az elsütőbillentyűt kell meghúzni, nem kell lövésenként felhúzni. A dob oldalra nyitható, a réz hüvely imitációkba tölthető 1-1 lövedék. Forgótáras airsoft pisztoly amelynek revolverező elsütése miatt igen élethű hatást nyújt a felhasználó számára. Eredetihez hasonlóan minden 6 lövés után újra kell tárazni az airsoft pisztolyt. Markolatba tölthető green gáz használatával tudjuk a terméket használni.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
34.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Airsoft Revolver Pisztoly HG-132B rövid fekete
34.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

  • Anyaga ABS, Fém
  • Eredetivel megegyező revolverező működés
  • 6db shell
  • Green gas működés
  • Torkolati sebesség: 320fps
  • Hossz: 205mm

A 19. században a revolver kifejlesztése által a fegyverkovácsok végül elérték a céljukat, hogy lehetővé tegyék egy kézi fegyverrel több gyors egymásutánban való lövés leadását.  A revolvert a pisztolytól rögtön meg lehet különböztetni a revolver jellegzetes forgótára segítségével. A revolver kifejlesztése során forgótárakhoz a hozzáférés a különböző módon volt lehetséges, alább egy pár példa. 

HFC Keymore INTERNATIONAL CO., LTD. 2004-ben alakult, közel 30 éve airsoft replikák gyártására szakosodott. Mi vagyunk az egyik legjobb gyártó Tajvanon, és kiváló hírnevünk van ügyfeleink körében. Kezdve játékboltként, amely a Magic Cube, Diabolo, Yoyo, Blocks és más kapcsolódó játékokra összpontosított, mára vezető gyártóvá nőttünk, amely az airsoft játékfegyverek kutatására, innovációjára és minőségének javítására összpontosít. A rugós hajtású pisztoly, a gázpisztoly, az elektromos pisztoly és a Co2 fegyverek jól fejlett és fejlődő tárgyak. Meggyőződésünk, hogy a "kiváló minőségű és értékes terméket kínálni az ügyfeleknek" az az alap, amelytől egy vállalkozás függ. A cél elérése érdekében folyamatosan frissítjük magunkat különféle módokon. 2007-ben professzionális tanácsadó csapatot veszünk fel, hogy tovább erősítsük teljesítményünket.

Idén szigorúan felújítjuk. Az RD (Kutatás és Fejlesztés) részleg számára a magazinból/weboldalról történő frissítések beszerzése és az új termékek fejlesztésére való koncentrálás mellett a kifejlesztett termékek mechanizmusának karbantartása is érintett. A vadonatúj termékekhez ID (Industrial Design) részleget is felállítanak, hogy megteremtsék a piacot és megfeleljenek a testreszabott követelményeknek.

A minőségbiztosítás (Quality Assurance) részlegéhez számos funkcionális berendezést fektetnek be, hogy komolyan biztosítsák a minőségi szabványt. Ezen túlmenően a pontos szállítást a gyártási láncokon történő rögzítéssel veszik figyelembe. Az értékesítési osztály az ügyfelek kommunikációs hídjaként működik. Vevőközpontú korunkban az ügyfelek hangjának hallgatása a legfontosabb termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésében. Airsoftcentrum.hu HFC Logo

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!