Golden Eagle 8876 airsoft Shotgun rövid fekete

Gyártó: Golden Eagle
Az egyik legelterjedtebb és legszéleskörűbben használt sörétes puska airsoft változata. Az igazihoz hasonlóan az előágy-szán hátrahúzásával, majd előretolásával lehet működtetni és a tokozás alján lévő tárfészken keresztül lehet a tárként funkcionáló shellt betölteni. A green gázt a markolatba kell tölteni. Fém cső, fém tokozás, fém szereléksín, kihajtható fém markolat az előágy-szánon, pisztolymarkolat mint az igazin. Lövésenként 3 vagy 6 airsoft bb lövedék hagyja el a csövet (beállítástól függően).
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
65.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Golden Eagle 8876 airsoft Shotgun rövid fekete
65.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Súly 2100g
Tárkapacitás 28bb lövedék
Hossz 580mm
Torkolati sebesség 300-330 fps
Hop-Up fix
Anyaga Fém és ABS műanyag
Működés Green gáz
  • Fém cső, fém tokozás
  • ABS műanyag előágy-szán, pisztolymarkolat és tus

Tartozékok:

  • 3db 28bb-s midcap tár (sörétes patron alakú shellek)
  • gyorstöltő
  • Shell tartó

A Remington Model 870 egy amerikai előágyszán-ismétlő sörétes puska. A fegyvert széles körben alkalmazzák céllövészetre, vadászatra és önvédelemre. Ugyancsak kedvelt a USA rendfentartó szervei körében is.A Remington 870 csőtáras sörétes puska, a töltés a puska alján történik egyesével, a töltést és az üres hüvely kivetését a lövész az előágyszán működtetésével végzi, a puska belső ütőszeges. A fegyver elsütő és töltő szerkezete megegyezik a gyár Remington 7600 modelljével, a 20-as kaliberű szerelékek is csereszabatosak. A 870 néhány része a félautomata Remington 1100 és 11-87 modellel is felcserélhető. A Remington 870 legfőbb vetélytársa a Mossberg 500. A Remington 870 sörétes puskának számos változata létezik. Az eredeti tizenöt változaton kívül, a Remington jelenleg egy tucat változatot kínál polgári személyek, a rendfenntartó erők és a hadsereg számára. A 870 fajtáit öt nagyobb csoportba sorolhatjuk:      Wingmaster– polírozott fém külsővel és fényezett fa berakással.     Express – olcsó változat, selyem-fa vagy műanyag berakással.     Marine – nikkelezett cső és műanyag berakás.     Police – csillogó fém külső, selyem-fa vagy műanyag berakással.Tactical - nagy számú változat és fajta katonai és rendőrségi beszerzésre.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!