E&L ELS-74UN AKSU Essential

Gyártó: E&L
Acél és fa felépítésű, a lehető legélethűbb airsoft puska és legjobb strapabíróság érdekében. az élethű kinézet miatt az eredeti éles fegyver egyes alkatrészei is passzolnak rá (például előagy, gáz-visszavezető, irányzékok). Éles fegyvereken is alkalmazott felületkezelés. A gearbox gyors rugócserés. Oldalra hajtható válltámasz.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
115.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
E&L ELS-74UN AKSU Essential
115.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Súly 3600g
Tár Mid-cap (120bb)
Gearbox v.3
Hossz 735/500mm
Torkolati sebesség 380fps
Belső cső hossz 445mm
Hop-Up állítható
Anyag Acél/fa

Acél és fa felépítésű, a lehető legélethűbb és legjobb strapabíróság érdekében. az élethű kinézet miatt az eredeti éles fegyver egyes alkatrészei is passzolnak rá (például előagy, gázvisszavezető, irányzékok).

Az acél test egyedi sorozatszám beütéssel rendelkezik. Az acél alkatrészek felületkezelése hasonló az eredetihez. Az acél miatt a fegyver súlya, súlypontja is élethűbb más airsoft replikáknál. Részleges szétszerelése is lehetséges (nem igényel szerszámot). Az oldalán található infrabakra eredeti kiegészítők és airsoft kiegészítők egyaránt felszerelhetőek.

Az akku helye a tokfedél alatt (kis tamiya csatlakozó)
Akkumulátor és töltő külön vásárolható

  • megerősített V3 gearbox, acél csapágyakkal
  • gyors rugócserés rugóvezető
  • acél fogaskerekek
  • POM dugattyú 1 acélfoggal
  • Nagy nyomatékú neodínium mágneses motor
  • Alacsony ellenállású vezetékek és kapcsoló
  • Helyes tárazást segítő lemez a tárfészekben
  • Mid-cap tár (150bb)

A doboz tartalma:

  • 1db tár
  • 1db fegyver

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Az AK–74 gépkarabély forgózárfejes reteszelésű szerkezete megegyezik az AKM gépkarabéllyal. Az amerikaiak 5,56×45 mm-es lövészlőszerre való áttérését követően a szovjetek is kifejlesztették a maguk változatát, ez lett az 5,45×39 mm-es AK–74. Az új, kiskaliberű lőszerre való áttérést Mihail Tyimofejevics Kalasnyikov, a fegyver tervezője ellenezte. Az AK–74 szerkezetileg azonos a korábbi 7,62×39 mm-es AKM-mel, csak külsőleg különbözőnek egymástól például: kevésbé ívelt műanyag tár és egy nagyméretű csőszájfékben térnek el egymástól. Az új, 5,45×39 mm-es lőszer mivel üreges, becsapódáskor az emberi testben bukdácsolni kezd és ezzel nagyon súlyos sérülést okoz. Ezenkívül nagyobb (egészen 1000 m/s-ig terjedő) sebességre is képesek, és emiatt a lövedék röppályája jobban közelít a vízszinteshez. Az áthatoló képesség nincs akkora, mint a 7,62-es lőszernél, de a hatás legalább olyannyira pusztító. A vietnámi háborút követő években a szovjet haderő elemzői ráébredtek a kisebb méretű lövedékek előnyeire. Vietnámban az amerikai hadsereg a nehéz, 7,62 mm-es M14-es használatáról átállt a könnyebb 5,56 mm-es M16A1-es gépkarabély használatára. Néhány ilyen fegyver szovjet kézbe kerülése után megkezdődtek a vizsgálatok. Az elemzések eredménye enyhénszólva is meggyőző volt. A legfontosabb érv a fegyver mellett az, hogy a kisebb méretű lövedék kisebb visszaható erőt okozott, ami magával vonta a katonák kiképzési idejének megrövidülését is. Ez a szűkös katonai költségvetés miatt nagyon is fontossá vált, mivel hosszú kiképzésre nem volt lehetőség. A kisebb lőszerek jobb kezelhetősége nagyobb pontosságot eredményezett, ami növelte az első lövés találatának valószínűségét. További előnye, hogy a katonák majdhogynem kétszer annyi lőszert magukkal vihettek, mivel az új, kisebb lőszer tömege alig fele a régebbi nagyobb, nehezebb típusnak. Az 1990-es évek végétől a fegyver továbbfejlesztett változatait, az AK–100-as szériát gyártják. A fegyverre felszerelhető akár egy GP–25-ös szovjet gránátvető is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!