CM.125 USP TAN Airsoft AEP Pisztoly

Gyártó: Cyma
Egyes és sorozat lövésre képes elektromos működésű airsoft pisztoly A gázzal műkő airsoft fegyverekkel ellentétben alacsony hőmérsékleten is ugyan olyan erőset lő mint meleg időben. Leginkább épületharcra vagy másodfegyvernek szokták használni, de gyakori otthoni célba lövésre is.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
34.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
CM.125 USP TAN Airsoft AEP Pisztoly
34.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Súly 850 g
Tár 28bb
Gearbox speciál
Blow-back nincs
Hossz 195mm
Torkolati sebesség 200fps
Hop-Up állítható
Anyag fém szán + ABS tok
Tűzmód egyes és sorozat

Akkumulátor és töltő nem tartozék.

Doboz tartalma:

  • CM.125
  • 28bb-s tár
  • bb lövedék gyorstöltő

A Heckler & Koch GmbH (H&K) egy német fegyvergyártó cég, mely olyan lőfegyverek előállításával vált ismertté, mint az MP5 géppisztoly, a G3 és a modernebb G36 rohampuskák, az MP7 önvédelmi fegyver, az USP típusú pisztolyok és a nagy pontosságú PSG1 mesterlövészpuska.  A Heckler & Koch számos újítást vezetett be a fegyvergyártásban, többek között a polimerek és a sokszögletű huzagolás használatát. A polimerek kézifegyverekben történő első alkalmazását sokan az osztrák Glock cégnek tulajdonítják, de valójában a Heckler & Koch alkalmazta először 1970-ben, amikor a VP70 típusú pisztolya gyártósorra került. Hasonlóképpen a Heckler & Koch fejlesztette ki a sokszögletű huzagolást, mely nagyobb pontosságot, nagyobb csőtorkolati sebességet és a puskacső hosszabb élettartamát eredményezte. Azonban nem minden technológiailag ambiciózus tervük eredményezett sikeres termékeket (például a fejlett, de mára elfeledett G11 rohampuska). A cég szinte mindenféle fegyvert gyárt, a pisztolyoktól kezdve a kézigránátokon keresztül a géppuskákig.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!