AKM BY-023 AK47 FA FÉM-[Double Bell]

Gyártó: Double Bell

Acél tokozású airsoft AEG ami a szovjet AKM gépkarabély replikája, igazi fa előaggyal és tussal. Mindene fém ami az igazi fegyveren is fémből készült. A tokozáson lévő infrabakra szereléksín vagy speciális távcső szerelhető.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
94.990 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
AKM BY-023 AK47 FA FÉM-[Double Bell]
94.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Súly 3020g
Tár hi-cap (500bb)
Gearbox v.3
Hossz 900mm
Torkolati sebesség 430fps
Belső cső hossz 445mm
Hop-Up állítható
Anyag Fa/Fém

Az akku helye a tokfedél alatt (kis tamiya csatlakozó). Akku és töltő nem tartozék.

  • megerősített V3 gearbox
  • 8mm-es golyóscsapágyakkal
  • acél fogaskerekek

A doboz tartalma:

  • 1db tár
  • 1db fegyver

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Az AKM az AK–47 továbbfejlesztett változata. A továbbfejlesztés fő szempontja a könnyebb gyárthatóság volt, bár kezelhetőségi fejlesztéseket is végeztek rajta. Könnyebb fegyver, amely 1959-es kifejlesztését követően 1961-ben lépett szolgálatba, széles körben felhasználva a sajtoltfém-részeket, valamint a műanyagot. Rendelkezik egy tűzgyorsaság-szabályzóval (kakaskésleltető), csőszájfékkel (a csőszájfék jobb oldali irányban van levágva, ami megszüntette a fegyver fel- és jobbra rángását), és fenntartja az elődje tüzelésének magas és pontos értékeit. Felszerelhető fénykibocsátó vagy infravörös távcsővel és egy több rendeltetésű bajonettel. A fegyver beszerezhető akár fatusával, akár visszahajtható fém válltámasszal, amely változatot AKMSZ-nek neveztek el.  Az AKM ma is népszerű a különböző szabadságharcos csoportok körében, és bár az AK–74 modernebb fegyver, ez a mai napig a legelterjedtebb Kalasnyikov-változat. A 20. századi történelem során rengeteg helyen került felhasználásra, Vietnámtól Afganisztánon át egészen az 1990-től 1995-ig tartó délszláv háborúig.  E fegyveren történt néhány átalakítás az AK-47-hez képest. A tár feletti nagy négyszögletes bemélyedést egy kisebb romboid alakúra cserélték, és beiktatták a kakaskésleltetőt (lövéskor egy pillanatra ellenáll a kakas előre irányuló mozgásának, így a tűzgyorsaság 750 lövés/ percről 650-re csökkent, így sorozatlövéskor kezelhető a fegyver). Viszont a tervezők mintha rosszul mérték volna fel az említett módosítások következményeit, így a fegyver nézőkéjét átkalibrálták 1000 méterre, noha ekkora távolságot még az akkoriban újonnan kifejlesztett M43-as tölténnyel sem lehet elérni. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

C39 AK szerelék

Raktáron
7.500 Ft