AK74 SU RK-01 DBOYS

Gyártó: Boyi

Acél tokozású airsoft AEG, fa imitációs ABS előaggyal. Mindene fém ami az igazi fegyveren is fémből készült. A tokozáson lévő infrabakra szereléksín vagy speciális távcső szerelhető. Oldalra hajtható acél válltámasz.

Az AKSZ–74U mérete és hatásos lőtávolsága megegyezik egy átlagos géppisztolyéval, de az alkalmazott lőszer és tár, illetve a csereszabatos alkatrészek az eredeti AK–74 gépkarabéllyal előnyös tulajdonságokat jelentenek. Bevezetése óta a fegyvert különféle rendőri egységeknél és rendfenntartó erőknél is rendszeresítették a Szovjetunióban és annak utódállamaiban, beleértve Oroszországot is. Az AKSZ–74U népszerű fegyver rendszeresítőinél kompakt mérete miatt, melynek köszönhetően egyszerűen szállítható járművekben és ruha alatt is. Másfelől a hatásos lőtávolsága csak 150–200 méterig biztosít pontos lövéseket, pedig erős lövedékei jóval nagyobb távolságból is halálosak. A fegyver ismert még sorozatlövés esetén történő gyors túlmelegedéséről. A fegyver egy speciális változatát kifejezetten a Szpecnaz erőknek fejlesztették ki gyorsan felszerelhető hangtompítóval és egy speciális 30 mm-es hangtompított gránátvetővel, a BSZ–1 Tyisina gránátvetővel. A gránátvető speciális repesz-romboló gránátokat tüzel, melyeket speciális vaktöltényekkel lőnek ki, a töltényeket ívtárban tárolják, a tárat pedig a gránátvető pisztolymarkolatába kell behelyezni.  Az AKSZ–74U csövét jócskán lerövidítették, a gázhenger hátrébb került, a gázdugattyút rövidebbre vágták. Mivel a puskacső alig nyúlik túl a gázelvezetőn, egy speciális csőszáj-eszközt terveztek, amely lángrejtőként és gázelvezetőként is szolgált. Az elülső irányzékot alacsonyabbra helyezték, a szabványos hátsó állítható irányzékot egy felpattintós hátsó irányzékra cserélték (200 és 400 méteres távolságok közötti jelölésekkel), melyet a tokfedélre rögzítettek. Másfelől az AKSZ–74U hasonló az AKSZ–74-hez, elsütőszerkezete, behajtható válltámasza, tölténytárjai ugyanazok. Az AKSZ–74U-ra nem lehet szuronyt szerelni. Egyes változatokon megtalálható a szabványos szereléksín, amelyre éjszakai optikai irányzékot, red-dot irányzékot lehet felerősíteni, megjelölésük az AKSZ–74UN.

Átlagos értékelés: (4)
Kívánságlistára teszem
64.990 Ft
AK74 SU RK-01 DBOYS
64.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Súly 2800g
Tár hi-cap (500bb)
Gearbox v.3
Hossz 493/727mm
Torkolati sebesség 380fps
Belső cső hossz 445mm
Hop-Up állítható
Anyag Acél/ABS/Fém

Az akku helye a tokfedél alatt (kis tamiya csatlakozó). Akku és töltő nem tartozék

  • megerősített V3 gearbox, 7mm-es golyóscsapágyakkal
  • acél fogaskerekek

A doboz tartalma:

  • 1db tár
  • 1db fegyver

A feltüntetett ár nem tartalmazza a fegyver kötelező bevizsgálásának (MKH kártya, sorozatszám gravírozás) 4500ft-os költségét.

Vélemények

5.00
4 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 12. 27.
Üdv!
Jelenleg nincs electric blow-back-es AEG-ünk.
2021. 12. 26.
Ez a gyártmány electric blowback-el rendelkezik?
2021. 11. 15.
Üdv!
Igen, a termékhez ajánlott kiegészítőkhöz feltettünk megfelelő akkut.
2021. 11. 13.
Üdv ehhez a fegyverhez lehet ezen az oldalon akkumulátor vásárolni?